publicaties

home

home
over
publicaties
pers
optredens
contact

Hyfe no. 3 - Spelen

Maurice Specht nodigde me in mei 2021 uit om voor Hyfe een woord te kiezen en daarover te schrijven. Ook hij ging aan de slag, en zonder verder contact namen we vier weken om over het woord SPELEN te peinzen, associëren, en uiteindelijk te schrijven... Ik zag onder mijn vingers een tekst ontstaan die speelde met mijn ideeën, herinneringen, gedachten en kwetsbaarheden.

Hyfe is een regelmatig verschijnende uitgave van Maurice Specht, essay, en Sander Zweerts de Jong, tekeningen, waarbij steeds een nieuwe auteur gevraagd wordt om een woord te kiezen en daar onafhankelijk en associatief over te schrijven. Verschijnt in kleine oplage, in tactiele vormgeving. Is voor €5,- te koop bij de betere boekhandel in Rotterdam, en binnenkort te bekijken op

Eelkje Christine Bosch in Het Liegend Konijn 2019/2

Het Liegend Konijn 2019/2

Vier gedichten opgenomen in het oktobernummer van de 17e jaargang van . Redactie door Jozef Deleu, .

All Alone I

All Alone I

Kleine bijzondere uitgave met de gedichten "Cocon" en All Alone I" met tekeningen en de ets "All Alone I" van Rotterdamse beeldend kunstenaar Hillegon Brunt. Vormgeving door Art Collart. Beperkte, handgenummerde oplage van 150, nog een aantal exemplaren beschikbaar bij Bosch&deJong boekverkopers.

Bundel "Een wereld in je hand"

De metropoolregio Rotterdam Den Haag in gedichten. Gedicht "D naar de Akkers" opgenomen in bundel "Een wereld in je hand" in opdracht van . Redactie door De Schrijfschool, Manou van de Zande en Evelyn Strube. Illustraties van Janna Kool i.s.m Kristina Fransbach.